SuaRa

Suatu Kepastian.....

ishhhh, lama tol aku on9 nie..almost weeks...after i was recovered from fever, aku da x on laptop till tonight....ikutkan after 8.30pm aku da tido da, ntah mlm ni im still awake....actually aku tgh risau giler...ptg semlm emosi aku sgt trganggu pk pasal kerja yg kna siap before raya...ikutkan sempat je nk siapkan tapi before this aku byk sgt ketinggalan becoz of MC (1 week)....plus plak aku handle purchase & payable cycle alone compare to majority yg ada psgan msing2...ada la few yg wat sorg tapi mostly yg ada experience last year..tapi aku with zero experience but take it as challenge....betulah kata org, semkin lama kite kerja mkn byk la responsibility yg korg dpt....niat aku time nk melangkah kerja pg2 tu, niatkan kerana Allah n Mak n Abah dlm aku mncr rezeki yg halal.....bile tgh tension2 nie, kepadaNya aku mengadu nasib.....pape pun aku bulatkan semangat aku utk trus berusaha gigih....aku nk buktikan yg aku mampu handle this audit cycle all by myself...dah aku close my blog entry bout my job.....kadang2 aku trpkir, aku skrg nie mmg rugi besar, rugi? ha mmg aku rugi....melepaskan peluang keemasan yg sememangnya di tunggu oleh semua lelaki yg mengenali seorg perempuan yg sgt manis, baik budi bahasa n lengkap pakej sbg seorg isteri.....bile aku meniti umur 25thn nie, tgk org sekeliling aku semuanya da kahwin, aku still solo...ntah la,aku xtau nk declare aku nie cmner, solo lagike or da berpunya...ikutkan aku mmg da brpunyer, almost dah berpunyer tapi aku lepaskan peluang kemasan tue...org kata aku bodoh n x pandai tackle situation....nk kata xpandai, yea mmg aku xpandai...aku treat women all as friends, tapi bile i crush on someone i never talk to her...aku lbh suke simpan jer...bile asalnya kawan, n declare that she is admire me, relationship tu jd lain...bole dikatakan it change suddenly...aku jd malu n kontrol hensem x tentu pasal....hurmmm entahlah maybe die bukan jodoh aku walau all people said that she is mine....maybe because sikap aku yg suke menyendiri bile diselubungi masalah n never anwsered the phone due she concerns bout me till she feels give up to get along with me..my instinct said that she still waiting for me...it's shows....ermm may be bukan jodoh...aku budget 27 aku nk tamatkan zaman bujang...ermmm wait n see je la, rsnyer aku cm nk hampir ke arah tue .....mata aku da berat sgt nie.......tido dulu guys....

0 comments:

Post a Comment

About this blog

sharing and listening my deep down inside.......

About Me

My photo
expect....the unexpected....
There was an error in this gadget

Followers

There was an error in this gadget

Cheeky Quotes

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget