SuaRa

Suatu Kepastian.....


don't suprise with my blog title....bile aku diberi mc for 3 days (since yesterday) sepatutnya aku rs bersyukur coz ade hikmah d sebaliknyer...ah, peduli ape with levelmate's perception coz i know that i'm right...letak tepi la pasal paranoid...it's waste time to talk about it...since morning i didn't having my breakfast...i just having my high-fast ( breakfast + high tea)...aku sempat beli kosmo even it's too late for reading paper...aku bukak cite pasal H1N1 lagi...terbaru korban da msuk 8 org...subhanallah mengucap aku....cepat sungguh virus spread...Anas person yg infected by H1N1 kat tempat corportare building ni, xtau la ape cite..khabarnya skrg msuk wad kat alor setar...dlm 2 ari nie...aku layan laptop je la...rajin la aku bukak website artis2 malaysia nie...2 website yg brjaya menambat hati aku; ohbulan.com & ohartis.com...aku suka bc kisah artis kiter yg sememangnya berbangsa melayu n islam tapi perangai mcm org barat....dari yg lucu sampaila yg mmbuatkan kite ngucap 2 kalimah syahadah....entahlah botol arak da jd cm botol coke...tongak sana sini...yg muda-mudi dok tyg body....kalau dlm tv aduhai pakai tudung smpai aku nk wat bini, tapi real life perangai subhanallah....tu x cmpur lagi yg berkemban even umo da sebaya mak aku....fuhh aku mmg x memuja sgt artis kite nie....yg pakai ketayap n mengalun ayat2 suci al-Quran pun dah tercabut dari kepala,siap rebonding lagi...bukan ke haram hukum meluruskan rambut tu....dah menyerupai wanita plak tu....bile da brgelar artis, automatically whole family jd tumpuan ramai...byk je anak2 artis kite n ahli politik ni yg mmg tiru sebijik budaya barat....aku da bosan kenyataan "Dlm Gambar tu seriously bukan saya, terima kasih kpd pihak yg menutup periuk nasi sy!!"....habis pe?superimpose...org malaysia ni bknyer bengap sgt, sume otak msh lagi berfungsi..tutup psl artis, pegi je la ke Bukit Bintang on weekend...dari gaya bandarnya yg urban la mmbuat anak2 muda kite brpeleseran kononyer nk release tension....brkumpul ramai2 shuffle smpai solat ntah ke mana..s aku praktikal kat wangsamaju dulu, on weekend aku slalu jln2 kat area tu just nk tengok budak2 yg mcm beruk mat yeh ni ber shuffle...tu x kire lagi dlm time square, bile nk solat aku mesti g tngkat 10 kalu x silap coz nk keja time solat..coz kat tmpa len mmg xde dah..situ jela...maka terpandanglah couple sana sini wat muke x malu peluk2, main lidah....subhanallah....dah la dekat surau....aku x pelik if bangunan tu runtuh satu hari nanti....kuasa Allah tak siapa dpt duga....

0 comments:

Post a Comment

About this blog

sharing and listening my deep down inside.......

About Me

My photo
expect....the unexpected....
There was an error in this gadget

Followers

There was an error in this gadget

Cheeky Quotes

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget