SuaRa

Suatu Kepastian.....

huh..diswik mmg challenge la tok aku....ntah la, aku ni nk keja dateline tok commission & incentive audit..terbeliak aku nengok figure incentive up to rm20,000 per month...giler r,wat duit siot....padahal ddk kat branch /outlet jer....yg cikai2 yg siot ni la g audit duit org yg berkepuk..kdg2 trbyg gak if aku yg dpt duit sbyk tu...igt lagi ms aku audit branch,but i cannot reveal the truth.....bole manager dier bwk anak die g disneyland cm bwk g kedai jer...giler r beb....tutup citer psl keje...pening kat opis pun x abes g.....jgn pelik r if rambut aku da tinggal kulit one day...hairfall cm cibai da skrg nie....aku da trbyg kepala aku nanti cm kepala abah...adoyai what to do...keturunan beb....last week aku mmg plan,due to im dead broke,im was not decided to join others, attending dinner in klcc..bunyik cm gah kan..klcc siot....tapi aku dok pk,tol and nk saving la...tapi allah yg bukak jln aku ke klcc,so ngn desakan bdk2 opis,poji n kay...aku g la...time tu la 1st time CCL aku menjejaki tayarnyer ke klcc...setahu aku dah 4bln aku pki keta...masuk kl xpenah..rawang n raub aku expert la...ijn anta abah pun aku slalu la g...tapi tmpt sopink jauh2 blom penah g...naseb bek la dorg nie share duit parking n tol...yela nsb la memahami keadaan aku yg sengkek sblm gaji...ermmm byk gak mencekik mlm tu...chinese food beb, Rm350.00 per head,rugi la kalu x dtg.....dulu aku slalu gi convention centre due to pc fair n aquaria jer...x trpk la dinner kat situ..rezeki alhamdulilah....heheh,udah yg senior2 xbp nk g,so junior exec la yg mendominasi....mmg kitorg pelahap..table ethic ms aku study kat u dulu,haram aku nk practice....poyo la....hehehe....hurmmm...alhamdulilah...org kata kalu kiter bersedekah wpun dlm kesempitan,maka allah akan mmbls dgn rezeki yg melimpah ruah....management decided not to organise an annual dinner due to H1N1 widespread..so all staff dpt giant voucher valued RM120.00..alhamdulilah,ni la nmnyer rezeki..lepasla aku nk beli iron board n bhn makan...now kat umah sewa ni,everynite aku cook...jimat beb...dah keje nie,baru la aku tau bape penting nye duit tu....xsbr nk sopink at giant..hehehe...daaa mata da nak rabak nie...sok nk keje lak...chwzzz

0 comments:

Post a Comment

About this blog

sharing and listening my deep down inside.......

About Me

My photo
expect....the unexpected....
There was an error in this gadget

Followers

There was an error in this gadget

Cheeky Quotes

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget